Hva skal jeg ha i labyrinthyllen?

Forrige uke fikk jeg levert hjem denne fantastiske hyllen fra Lunehjem som jeg har ventet på i flere måneder nå. Jeg synes den passer perfekt på veggen vår og jeg er så glad for at jeg har hatt tolmodighet til å vente på den. Nå som jeg ser på den på veggen ser den ganske tom ut så jeg må finne ut hvordan jeg skal innrede den. Jeg har sett en del bilder fra nettbutikker hvor hyllen er stylet, men jeg vil liksom finne min egen stil.

Må nok sove litt på dette noen dager/uker knskje til og med måneder.. Sånn her ser hvertfall hyllen ut nå.

Her er noen bilder av hvordan andre har innredet hyllen.

Nedenfor ser du noen ting jeg ønsker meg til hyllen, men lommeboken er tom så jeg må nok ta det litt om gangen - og kanskje finner jeg noe annet kult mens jeg venter. Det kommer jo nyheter hele tiden.

Ägg fra Paradisverkstaden // Kalender fra Bloomingville // JUST giraffe by Rikki Rikki // Liten Bimble Hoptimist i hvit fra Hans Gustav Ehrenreich // Oil Lamp fra Tell Me More // XS Kirsebær fra Pottery Potts // Still Life lyslykt fra Kosta Boda // Etch lyslykt fra Tom Dixon // Bird fra ArchitectMade // Pineapple statue av Pols Potten // Fannyvase fra Klong // Appledekorasjon av Pols Potten

#interior #interiør #lunehjem #labyrint #dekorasjon #interiørblogg #interiordesign #design

8 kommentarer

osloleilighet

02.11.2015 kl.17:07

Kanskje det hadde vært fint med noen inspirerende bilder i noen av hyllene? =)

rosapute

02.11.2015 kl.17:19

osloleilighet: Kanskje det, kanskje noen små bilder med noen quotes el.l eller kanskje med bilder av vofsen. Takk for tips :-)

Cathrine Sagstad

02.11.2015 kl.18:02

Utrolig kul hylle :D Noen bilder i noen av hyllene kanskje? Syns det er fint med helt enkle bilder som man kan lage selv.

TitaLita

02.11.2015 kl.18:09

Å, den var kul!!! :)

Jeg ser hva du mener, tror jeg... Du er redd for at det skal bli overlesset i hyllen? Men du MÅ ikke ha sånne merkevarer i den, du kan jo også lage ditt eget eller finne noe på loppis osv.

Jeg digger gjenbruk og det er utrolig hvor mye kult du kan spraylakke og ha der, slik får du jo også ditt eget preg, tenker jeg.

rosapute

02.11.2015 kl.18:21

Cathrine Sagstad: Takk for tipset! Og takk for kommentar :-) Ha en fin mandag!

rosapute

02.11.2015 kl.18:24

TitaLita: Smart! Takk for tips. Jeg er ganske dårlig på gjenbruk, men synes det er veldig kult! Kanskje jeg skal prøve på noe hjemmelagd. Min "guilty plesure" er sånne merkevarer - haha - så jeg spinker og sparer så jeg har råd til de. Synes de er så fine :)

Takk for kommentar :-)

ANGELA

02.11.2015 kl.19:37

Syntes de hyllene er såå kule!! Kjempe gøy å velge pynt til dem. Lykke til! :-)

TitaLita

02.11.2015 kl.19:40

Og for all del, dersom det gir deg glede så må du jo bare gjøre det. Det er jo din plass og det er du som skal like det og trives! Bare jeg som synes det er det gale vanvidd at en betaler hundrevis av kroner for vaser og lysestaker, he he he he

Skriv en ny kommentar

hits