Hjemme hos mamma

Denne helgen startet trist fordi min kjære samboer som er så flink skulle reise til Barcelona med jobben sin, og han blir borte en hel uke. Han vekket meg kl 05 ett eller annet og sa hadet, og jeg som var i drømmeland og hadde fortrengt at han skulle reise våknet selvfølgelig med et BOM også ble jeg veldig trist når jeg hørte døren smekke igjen.

Jeg synes det ble litt trist å bo alene en hel uke, så jeg tok like så godt med meg vofsen og en bag og dro til mamma. Jeg tenkte å bli boende her til torsdag slik at jeg kommer hjem rett før min kjære. 

Det er veldig luksus å bo hos mamma for da blir man ekstra vartet opp. Jeg fikk servert sjømat med ferske kamskjell som var en ny opplevelse. De var ekle å åpne, men smakte mye bedre en frosne kamskjell.

Mamma har en ganske liten leilighet med to soverom, men hun har alikevel klart å få inn mye forskjellig interiør. Hun har bland annet et stort picasso-inspirert bildet av Willibald Storn over spisegruppen sin, en gass-peis på veggen, et blått arabisk teppe (faktisk kjøpt og fraktet fra Tunisia) og hun har en gul vegg med bilder jeg har fotografert i gangen. Hun har mange forskjellige stiler og uttrykk samlet på 54kvm, men det fungerer fordi alt ikke er i samme rom og fordi hovedmøblene er i nøytrale farger som grått og tre. 

Det er også veldig enkelt å skifte utrykk i denne lille leiligheten. Når sommeren kommer pleier mamma å skifte ut gardinene, putene og pleddet (som om vinteren er lilla) til limegrønne fargenyanser. Denne lille forskjellen gjør at leiligheten blir mye større og føles mye friskere, i tillegg skifter hun selvfølgelig ut blomster til noe mer sommerlig og verandadøren står oftere åpen slik at stuen plutselig får 8kvm ekstra med plass. Små endringer gjør underverker.

Jeg ønsker dere en fin søndag!

3 kommentarer

Anita Søvold

01.03.2015 kl.10:10

Nam! Elsker sjømat!

rosapute

01.03.2015 kl.10:23

Anita Søvold: Ja, sjømat er godt året rundt!

Ida

01.03.2015 kl.21:37

Godt å være hos mamman sin i blant! :)

Skriv en ny kommentar

hits